RENT OG PENT

Ikke stress med vask, Vi ordner det for deg

Tjenester

Renhold av kontorer

Regelmessighet er nøkkelen til suksess! Vi anbefaler våre omfattende rengjøringstjenester i abonnementsmodus. Som en del av kontrakten tar vi oss av hele bestillingen på kontoret en gang i uken, på dager valgt av deg eller hver dag. Vi tilpasser vasketiden til kontorets arbeidssyklus. Vi oppfordrer deg til å sende inn en forespørsel om et gratis tilbud. Basert på den oppgitte informasjonen eller et lokalt besøk, vil spesialisten foreslå en løsning tilpasset forholdene på anlegget. Sammen skal vi bestemme utvalget som vil være optimalt med tanke på ytelse og budsjett. Kostnaden for tjenesten er hovedsakelig påvirket av området på kontoret og hyppigheten av rengjøring.

Daglig renhold

Nå for tiden, i innspurten av plikter, har man kanskje ikke nok tid til å holde leiligheten ordentlig ren. Spesielt når man har en stor leilighet kan dette være et problem. Leilighetsrengjøringstjenesten løser problemet med mangel på tid og lar en nyte et rent og ryddig hus hver dag. Når du bestemmer deg for å rengjøre leiligheten av vårt firma, tilbyr vi å fjerne støv fra hele overflaten av leiligheten, grundig feiing og vask av gulv, grundig støvsuging av tepper og møbler, rengjøring av hele badet, faste kjøkkenbenkeplater, skap og kjøkkenutstyr, vindusvask, og bli kvitt spindelvev fra steder med dårlig tilgjengelighet.

Flyttevask

Inkludert i flyttevasken: Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter.

Vi forstår viktigheten av å ha et rent hjem, og vårt profesjonelle team kan hjelpe deg med akkurat dette. Det er ikke noe vi ikke kan bistå med. Vi benytter oss av miljøvennlige og høykvalitets renholdsartikler. Ved flyttevask tilbyr vi;

  • Tørrmopping av tak og vegger.
  • Vasking av alle dører, karmer og lister.
  • Vasking av alle gulv og åpne flater.
  • Vasking av garderobeskap utvendig og innvendig.
  • Fjerne alle flekker så godt som mulig.
  • Rengjøring av alle ventiler og rør.
  • Rengjøring av WC og bad (rengjøring av fliser, samt rengjøring av alt sanitært utstyr)
  • Pussing av alle vinduer.
  • Vasking av kjøkkenskap utvendig og innvendig, samt rengjøring av hvitevarer.
  • Profesjonelle og miljøvennlige renholdsartikler.

Trappevask, brakkevask

Rengjøring av trappene er avgjørende for trivsel, hygiene og slitasje. I tillegg bidrar en velholdt trapp til å øke verdien på leilighetene i bygningen.

Med gode sanitærrensere vil bedriften høste mange fordeler.

Brakkerengjøring vil forbedre de ansattes trivsel og øke deres arbeidsmotivasjon, samtidig som det gir et hygienisk og komfortabelt arbeidsmiljø.

1

Fortell oss nøyaktig hva trenger du

Vi kartlegger kundens behov og tilpasser deretter en løsning som begge partner er fornøyd med.

2

Vi planlegger den beste rengjøringen for deg

Vi tilbyr totale løsninger for renhold til private og offentlige virksomheter. Alle tjenestene er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

3

Kos deg resten av dagen

Godt renhold av arbeids- og hjemmemiljø er en lønnsom investering fordi det bedrer trivselen og gir bedre produktivitet ved å redusere sykefraværet.

Kontakt oss i dag for

Gratis Befaring

Vaskehjelp i Viken Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Råde, Rakkestad, Vestby, Oslo(flyttevask/nedvask)